מולטיויטמינים-מי יודע איזה הכי טוב ?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

07/08/2004 | 00:29 | מאת: חדוה

שלום, איזה מולטיויטמין נחשב להכי מקיף שמכיל את מקסימום התוספים הדרושים לאדם בוגר ? יש שפע גדול של הצע אך לא לכל חברה יש מולטיויטמין הכולל הכל. תודה חדוה

07/08/2004 | 00:56 | מאת: חדוה - המשך

תוספת לשאלה הקודמת, האם יש להשיג גם כדורי מולטימינרלים? תודה חדוה

09/08/2004 | 18:41 | מאת: עידית סער, נטורופתית

חדוה שלום, יש לי המלצה על חברה יחודית, שאני כנטורופתית שאוכלת מזון מלא, מזין וטוב, גם נעזרת להשלמה תזונתית במוצריה. כל מוצר שלהם נקרא בפיהם "אוכל" (לא תרופה או תוסף)- והוא הרמוני לגוף ולא מעורר תופעות לוואי איזשהן. לחברה גם מינרלים טבעיים ויציבים הפועלים בהתאמה לצורכי הגוף ובהתאמה להשלמות תזונתיות אחרות שנוכל להתאים לך, בהתאם לצורך. מאחר והמוצרים של חברה זו, לא נמצאים בחנויות, תוכלי לקבל פרטים נוספים באי-מייל או בפגישה אישית, לייעוץ. ערב טוב, עידית

08/08/2004 | 20:32 | מאת:

חדוה שלום, קיים מגוון רחב של מולטיויטמינים, יש להקפיד על נטילת מולטיויטמין המותאם לגילך אשר מכיל כמויות של עד 100% מהקצובה היומית של הויטמינים והמינרלים השונים. במידה וידוע על חסר ספציפי של ויטמין או מינרל מסויים יש להשלימו ( בדר"כ בתכשיר נפרד). לגבי מינרלים: מולטיויטמין מכיל גם את המינרלים השונים בכמויות הרצויות. בברכה, רונית ענבר