ויטמיני טבעיים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

05/08/2004 | 22:23 | מאת: רונית

שלום קניתי ויטמינים טבעיים ופתאום אני רואה שאני אמורה לקחת 4 פעמיים ביום את הכדורים למשל סידן ו B12 ואחד 6 פעם ביום אז רציתי לשאול מה יקרה אם אני יקח את כל הארבע בפעם אחת או לפחות שתיים כל פעם זה יהיה נורא מתיש ללכת לאכול 6 פעם ביום כדי שאני אוכל לבלוע את הכדורים(כן כתוב גם שצריך לקחת אותם עם אוכל. אפשר בלי?) תודה מראש

05/08/2004 | 22:59 | מאת:

שלום רב, יש ליטול את תוספי המזון בהתאם להוראות היצרן. בברכה, רונית ענבר

09/08/2004 | 19:49 | מאת: עידית סער, נטורופתית

רונית שלום, יש לי המלצה חמה על חברת תוספי מזון מצוינת. חברה זו, אף לא קוראת למוצרים שלה 'ויטמינים', אלא פשוט 'אוכל' . הם מיוצרים בשיטות מדעיות במפעלים בארה"ב. שם החברה הוא 'Sun Rider' ומקים החברה והעומד בראשה הוא דר' צ'ן ואשתו (שגם היא דוקטור). המוצרים לא נמכרים בכל חנות טבע או בית-מרקחת, אלא הקניה מתבצעת באמצעות סוכנים (כמוני למשל). בנוגע לשאלתך על הצורך באוכל בעת לקיחת תוסף. אז זה מאד כדאי וגם פרי או שניים מספיקים למטרה זו. זה פשוט יקלט יותר טוב כך.