תשישות ועייפות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

04/08/2004 | 13:42 | מאת: חלי

שלום, לאחרונה אני חשה עייפות ותשישות חריגה, כל מאמץ פיזי קל מתיש אותי. ביצעתי בדיקות דם שלטענת רופא המשפחה תקינות לחלוטין ואינן מסבירות שת תחושותי. הייתי שמחה לקבל גם את חוות דעתך. להלן תוצאות B12 ותוצאה מעט נמוכה בבדיקה שאני לא מזהה: B12 - 195 MCH - 27 תודה מראש.

05/08/2004 | 22:32 | מאת:

חלי שלום, רמות אלו של ויטמין B12 בדר"כ נחשבות לגבוליות, אך לעיתים יש שוני בערכי הנורמה של המעבדות השונות. בברכה, רונית ענבר