תזונה וטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

31/07/2004 | 23:15 | מאת: רונית

האם כדאי לקחת תוספי תזונה ספציפיים במסגרת טיפולי פוריות (IVF)? אני שואלת בגלל כמויות ההורמונים וסטרואידים (פרדניזון) שאני נוטלת. אם כן - איזה? תודה מראש על תשובתך.

01/08/2004 | 14:18 | מאת:

רונית שלום, יש להקפיד על נטילת חומצה פולית במינון של 400 מיקרוגרם ליום. באופן כללי יש להקפיד על תזונה מאוזנת ומגוונת המכילה רכיבים מכל קבוצות המזון ( מוצרי חלב, בשר, לחםו דגנים, ירקות, פירות ועוד) כמו כן לשאוף למשקל גוף תקין. בברכה, רונית ענבר