נטילת ויטמינים כמובן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

25/07/2004 | 13:03 | מאת: אחת מהעם

שלום רב אני בת 37 ולוקחת ג'נטל אירון של סולגאר 25 מ"ג. יש לי חסר בברזל, FE-IRON22 FERRITIN5.8 האם שני כדורים ליום זה בסדר לדעתך? כמו כן אני נוטלת את זה עם חומצה פולית,ויטמין סי . כמו כן אני נולטת בי 12 מיד יומים שלוש אבל אין לי חסר. האם בטילה של B12 יכולה להזיק אם אין חסר? כמו כן אני נוטלת ויטמין E,ושמן פשתן שעשרי באומגה 3. וקו אנזים Q10, תודה על התשובות

25/07/2004 | 22:13 | מאת: מריוס ויטנר-תזונאי

לפני שאת מוציאה הון על תוספות למיניהם, תבדקי את תזונתך בעזרת איש מקצוע. הגוף אמור לקבל כל מה שהוא צריך מתוך המזון ולא מכדורים, שיעילותם מוטלת בספק. מוטב להתייחס לתוספות אלו כמו אל תרופות, ז"א בזהירות רבה.