מלחים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

25/07/2004 | 12:15 | מאת: אסתר

שלום לך אימי בת 74 סובלת מלחץ דם ומאנגינה פקטוריס בבדיקת דם הראו שהמלחים שלה ירדו ,התזונה שלה בלי מלח אז איך בכל זאת ירדו לה המלחים מעט אומנם אבל ירדו אימי לא אוכלת בשר ולא דגים היא אוכלת הרבה ירקות מבושלים ומעט מאוד גבינות הייתי מבקשת להסביר לי על המלחים בגוף ולמה הוא משמש תודה לך

26/07/2004 | 22:14 | מאת:

אסתר שלום, לגבי הנתרן: מסייע בשמירת מאזו הנוזלים, האלקטרוליטים והחומציות בגוף.משתתף בתפקוד תאי העצב, השרירים ועוד. יש להתייעץ עם רופא מטפל לגבי המשמעות של הרמות בבדיקות הדם ולגבי הטיפול המתאים. בברכה, רונית ענבר