נשירת שיער

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

22/07/2004 | 21:09 | מאת: אורה

לאחר כל מקלחת והברשה של השיער אני שמה לב לנשירה מרובה של השיער. רציתי לשאול מה ניתן לעשות כדי לחזק את שורשי השיער ולמנוע את הנשירה? האם יש איזשהו ויטמין שניתן ליטול כדי לשפר את המצב? תודה.

22/07/2004 | 23:31 | מאת:

שלום, לא בהכרח יש קשר בין נשירת השיער לבין תזונה - כדאי לפנות לרופא עור. מומלץ לעקוב אחר רמות אבץ וויטמין B12 - במצב של חסר יש לשקול נטילת תוסף מתאים כמו כן מומלץ לעקוב אחר תפקודי בלוטת התריס. בברכה, רונית ענבר