עייפות...

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

22/07/2004 | 01:57 | מאת: rt

שלום.. יש לי בעיה. אני עייף כל הזמן, וזה נמשך כבר הרבה זמן. יכול להיות שזה מחסור של איזה ויטמין ? אין לי בעיות אחרות שיכולות להעיד על משהו יותר חמור חוץ מזה שאני עייף גם אחרי ימים של שינה טובה. ואם אני צריך לקחת ויטמין מסויים צריך מרשם מרופא? תודה.

22/07/2004 | 23:25 | מאת:

שלום רב, יש להתייעץ עם רופא מטפל ולערוך בדיקות דם שונות כגון: ספירת דם, תפקודי בלוטת התריס, ויטמין B12 ועוד. כדאי להקפיד על תזונה מגוונת המכילה מזונות כל קבוצות המזון( בשר ומוצריו, מוצרי חלב, פירות ועוד.. לרכישת חלק מהויטמינים יש צורך במרשם ואת חלקם ניתן לרכוש ללא מירשם. בברכה, רונית ענבר