סויה וקוליטיס

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

21/07/2004 | 10:07 | מאת: שר-לי

שלום 1.מאחר ואיני יכול לאכול מוצרי חלב עקב קוליטיס כיבי האם אני יכול ומומלץ לצרוך מוצרי סויה? יש היום מבחר גדול מעדנים, משקאות וכו.. 2. האם שמעת על היעילות של מיץ עשב החיטה במחלה שלי? האם ניתן לצרוך אותו גם כאשר אני בטיפול תרופתי אודה לך על תשובתך המהירה

22/07/2004 | 14:12 | מאת:

שלום רב, על מנת לענות לשאלתך יש צורך בפרטים נוספים כגון: הרגלי אכילה, טיפול תרופתי, תדירות יציאות ועוד. מומלץ לפנות לדיאטנית לייעוץ פרטני. לגבי מיץ עשב חיטה, לא ידוע לי על אפקט חיובי בחולי קוליטיס. בברכה, רונית ענבר

22/07/2004 | 15:05 | מאת: שר-לי

תודה האם תוכלי להמליץ על דיאטנית שמתמחת גם בתזונה למחלות מעי?