מולטיויטאמין+B12

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

19/07/2004 | 14:33 | מאת: אביאל

האם ניתן ללא חשש וללא הוראת רופא לקחת מולטיויטאמין? האם ניתן בנוסף לקחת חיזוק לקבוצת B בצורת תוסף אחר ובשילוב עם המולטיויטאמין?

19/07/2004 | 23:33 | מאת:

שלום רב, אנשים בריאים בדר"כ יכולים לשלב מולטיוימין מבית מרקחת המכיל 100% מהקצובה המומלצת ( מצויין על גבי האריזה את אחוז תכולת הרכיב לעומת הקצובה המומלצת) כהשלמה לדיאטה. לגבי תוספת ויטמיני B, יש לעקוב אחר המינונים בתכשיר - מומלץ להתייעץ עם רופא מטפל. בברכה, רונית ענבר