מינון מגנזיום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

05/01/2004 | 09:04 | מאת: שרון

שלום רב, בבדיקת דם קיבלתי תוצאה של 1.8L לרמת מגנזיום. האם זה דורש השלמה כלשהי? מהו המינון? (ביצעתי את בדיקת הדם בגלל נשירת שיער ותלונות על עייפות) תודה רבה שרון

08/01/2004 | 10:18 | מאת: רונית ענבר

שרון שלום, רמת מגנזיום של 1.8 mEq/L נחשבת לייחסית נמוכה. העשרת הדיאטה בפריטי מזון עשירים במגנזיום בדר"כ לא מספיק אפקטיבית ולכן יש צורך בנטילת תוסף מגנזיום. הייתי ממליצה לפנות לרופא המשפחה ולהתייעץ לגבי המינון הספציפי המתאים לך בברכה, רונית ענבר