ויטמינים בחמוצים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

14/07/2004 | 15:34 | מאת: עודד

האם נכון שבמלפפונים חמוצים ישנה כמות ויטמינים הכפולה מזו שבמלפפון רגיל ? אילו ויטמינים יש במלפפון חמוץ ? ואם כבר אז מה עדיף מבחינת כמות ויטמינים ו/או תזונה נכונה, במלח או בחומץ ?

15/07/2004 | 22:34 | מאת:

שלום רב, מלפפון נחשב לירק יחסית דל בויטמינם ( מעט ויטמין C),לאחר הכבישה עולה תכולת הנתרן. בברכה, רונית ענבר

22/07/2004 | 10:42 | מאת: שאול

לי דווקא ידוע שבכל החמוצים על בסיס מלח בלבד יש וויטמין B12 בכמויות יפות. האם תוכלי לסתור זאת מדעית?

18/08/2004 | 17:24 | מאת: אייל

האם שמעת על מחקר שפורסם לאחרונה של מנהל המזון במשרד הבריאות הבריטי המזהיר מצריכת ויטמינים אפילו בכמויות בנוניות? אם כן מה התייחסותך ואם תוכלי לתת מראה מקום למאמר.