שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

14/07/2004 | 12:45 | מאת: אלמוני

שלום לך ברצוני לשאול מה ההבדל בין קמח מלא וחיטה מלאה או נבט חיטה או חיטה נבוטה האם זה אותו דבר האם זה נכון שבנבט חיטה יש 17 מג אבץ ל תכולה של 100 גרם והיכן משיגים את זה ועוד שאלה האם מותר לאכול רק לחם מקמח מלא או שלא רצוי צריך גם לחם לבן בתודה

15/07/2004 | 22:42 | מאת:

שלום רב, קמח מלא עשוי מזרעי חיטה מלאה טחונים. בדר"כ מומלץ לצרוך לחם מחיטה מלאה כיון שתכולת הסיבים התזונתיים בו גבוהה יותר. נבט חיטה ידוע בתכולת אבץ גבוהה. בברכה, רונית ענבר

18/07/2004 | 14:51 | מאת: אלמוני

שלום היכן אני משיג נבט חיטה