התקרחות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

13/07/2004 | 18:14 | מאת: רונית

בני בן 21 ומתחיל לסבול מנשירה- אולי גנטית מה מומלץ לאכול??? ומה מומלץ לבלוע למניעת התקרחות המליצו לי בחנות טבע על כדורי רוטס. מה דעתך??? האם ישנן תרופות או ויטמינים המונעים התקרחות שניתן לבלוע??? וללא תופעות לוואי תודה רונית

14/07/2004 | 08:42 | מאת:

שלום רב, התקרחות בדר"כ אינה נובעת מחסרים תזונתיים. ניתן לפנות לרופא עור להתייעצות. בברכה, רונית ענבר

26/07/2004 | 18:50 | מאת: נילי

אנני חושבת שיש תרופה נגד נשירה אבל אני יכולה להמליץ לך על הפירגנט לי זה עזר מאוד,ובלם את הנשירה המסיבית שהיתה לי ולבעלי כתובת הפירגנט http://www.piragnet.com