הנקה וויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

08/07/2004 | 22:47 | מאת: חגית

שלום ילדתי לפני חודשיים ואני מניקה מלא אני לוקחת פעם ביום פורמולה פרנטל- כפסולה אחת רציתי לדעת האם אני יכולה לקחת ויטמינים נוספים אני מרגישה עייפות פיסית ומנטלית המליצו לי לקחת קלציום ומגנזיום שאלתי היא האם זה מומלץ בהנקה יש לציין שחזרתי לעשות ספורט ולכן אמרו לי שקלציום ומגנזיום יעזרו לי פיסית וגם שיש להם השפעה על ההרגשה מה דעתך? האם יש משהו אחר שמומלץ לקחת יחד עם הפרנטל תודה מראש חגית

11/07/2004 | 15:14 | מאת:

חגית שלום, קודם כל תודאי שאת אוכלת מספיק! תזונה מאוזנת ומגוונת המכילה רכיבים מכל קבוצות המזון( בשרים, דגים, מוצרי חלב, דגנים, פירות, ירקות ועוד) ושאת מצליחה מעט לנוח. בברכה, רונית ענבר