אבץ

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

05/07/2004 | 12:14 | מאת: אלמוני

שלום ענבר כמה שאלות ברשותך האם פרי הפפאיה מכיל אבץ אם כן מה הכמות שיש בו והאם יש בו שמנים איזה האם ביצה מבושלת יש בה אבץ ומה הכמות והאם בשר בקר מבושל או עוף מבושל יש בהם אבץ ומה הכמות שיש בהם בתודה

07/07/2004 | 15:18 | מאת:

שלום רב, בפאפיה יש מעט אבץ 0.07 מ"ג ל100 גר' מוצר, אין בה שומן. בביצה יש 1.1 מ"ג אבץ ל100 גר' מוצר. ב100 גר' חזה עוף מבושל יש כ 0.9 מ"ג אבץ. ב 100 גר' בשר בקר מבושל יש כ 5.49 מ"ג אבץ. בברכה, רונית ענבר

08/07/2004 | 16:02 | מאת: אלמוני

שלום תודה לך על העזרה שאלה אני מבין שכמות גדולה של אבץ נמצאת בבשר בקר אבל כדי להגיע למינון 11 מג ביום צריך לאכול 200 גרם בשר בקר זה הרבה שומן רווי וכולסטרול נכון אז מה הפתרון האם גרעיני דלעת או חמניה אבל גם הרבה שומנים והם יכולים לעלות כולסטרול בדם ושומנים מבקש עזרה

08/07/2004 | 16:03 | מאת: אלמוני

שלום תודה לך על העזרה שאלה אני מבין שכמות גדולה של אבץ נמצאת בבשר בקר אבל כדי להגיע למינון 11 מג ביום צריך לאכול 200 גרם בשר בקר זה הרבה שומן רווי וכולסטרול נכון אז מה הפתרון האם גרעיני דלעת או חמניה אבל גם הרבה שומנים והם יכולים לעלות כולסטרול בדם ושומנים מבקש עזרה