עזרה!!!

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

01/07/2004 | 19:45 | מאת: מנחם

לד"ר שלום! אני בן 24 ומקווה שתוכלי לעזור לי . לאחרונה אני מרגיש ריח חריף הנובע מתוך גופי וקראתי במקום כלשהו שאבץ,מדנזיום ,B6 ,ופאבה יכולים להילחם בריח .הריח נובע גם מהפה,וממקומות אחרים בגוף. אני אדם בריא בדר"כ והבדיקות שעשיתי לאחרונה תקינות. אשמח לשמוע אצות אחרות שיעזרו לי,תודה.

04/07/2004 | 15:04 | מאת:

מנחם שלום, ישנם מזונות אשר עלולים לגרום להפרשת ריח מהעור כגון: אמבה, שום, קארי ועוד. בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם רופא שיניים ורופא עור. בברכה, רונית ענבר