עייפות, כאבי-ראש ומשיכה למאכלים מתוקים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

01/07/2004 | 11:41 | מאת: דני

שלום, חברתי סובלת מזה זמן מה מעייפות רבה, כאבי ראש ומשיכה בלתי מוסברת (שלא היתה קודם כלל) למאכלים מתוקים. לא מזמן היא עברה לגור במדינה אחרת - מה שמשנה את כל הרגלי האכילה. האם סימפטומים אלו מצביעים על מחסור במרכיב מסויים?

03/07/2004 | 00:17 | מאת:

דני, הסמפטומים הנ"ל לא בהכרח קשורים לחסר רכיב מזון מסויים, מומלץ להתייעץ עם רופא מטפל ולערוך בדיקות דם כלליות. בברכה, רונית ענבר