נשירת שיער

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

25/06/2004 | 02:37 | מאת: ofr

שלום, רציתי לדעת האם על סמך הניסיון המקצועי שלכם ,האם ישנו טיפול שיכול לסייע לצמיחת שיער? האם טבליות HR (רוטס) לגברים מונעים נשירת שיער אצל גברים? אשמח לקבל תשובה בתודה עופר

27/06/2004 | 18:58 | מאת:

שלום, לא בהכרח יש קשר בין נשירת השיער לבין תזונה - כדאי לפנות לרופא עור. מומלץ לעקוב אחר רמות אבץ וויטמין B12 - במצב של חסר יש לשקול נטילת תוסף מתאים כמו כן מומלץ לעקוב אחר תפקודי בלוטת התריס. בברכה, רונית ענבר