ויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

04/01/2004 | 21:23 | מאת: דנה

שלום אני אישה בת 50 יש לי שיער מאד דליל הייתי מבקשת להמליץ לי על איזה ויטמנים שיכולו לעזור לשיער לא לנשור לריאות יותר בריא . תודה ובהצלחה בפורום.

04/01/2004 | 23:12 | מאת: מריוס ויטנר

דנה שלום, את חייבת לציין מה את אוכלת, כדי לראות אם תפריטך מספיק מאוזן ומגוון. רק אחרי שתשפרי את תזונתך, כדאי לשקול גם תוספי מזון לפיתרון הבעיה. מקור הויטמינים הזמין והזול ביותר, הוא מזונך. ע"מ להפיק את מירב התועלת, חשוב גם שתכיני את מזונך בצורה נכונה. אשמח לספק לך פתרונות מעשיים אודות הנושאים הנ"ל. בהצלחה.