vitalux ו opti-safe

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

20/06/2004 | 06:26 | מאת: גדע

שלום לכם אודה לכם על פירוט המרכיבים של שני המוצרים הנ"ל, באם יש לכם. מה ההבדלים ביניהם. שניהם, כפי המעט הידוע לי , מיועדים לשמירה על הבריאות הכללית ובנוסף לשמירה על בריאות העיניים. ה"אופטי סייף" הוא, כנראה, מוצר חדש של ד"ר פישר. אשמח אם תוכלו להרחיב בנושא . בתודה מראש - גדע

20/06/2004 | 10:30 | מאת: יואל שניאור-נטורופת

שלום! 2 התכשירים נועדו בעיקר לשמירה על תקינות העין. המוצר של דר' פישר חדש יחסית אבל ההרכב שלו עשיר יותר הן בינונים והם בכמות ההרכבים. ובהתאם גם המחיר. ויש 2 סוגים למעשנים וללא מעשנים. כאשר ההבדל הינו מרכיב נוסף והוא ויט' A - בטא קרוטן. בבריאות טובה!