אומגה 3 וחימום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

19/06/2004 | 21:58 | מאת: יגאל

לגב רונית ענבר ושאר המומחים בנושא. ב 10.6. וכן ב 14.6 שאלתי בקשר לחימום המזון שמכיל אומגה 3. התעלמתם מתגובה למרות שהבעיה שהצבתי מאד מעשית. תמהני מדוע.

20/06/2004 | 01:40 | מאת: יעל

אם היית מעיין היטב בפורום, היית מגלה שהגב' רונית ענבר ענתה לשאלתך בתשובתה לכנרת שכותרתה אומגה 3/שמןדגים. אם ממש קשה לך למצוא את התשובה, אז הרי לך קישור: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/740/xPG/13/xFT/7106/xFP/7201

21/06/2004 | 13:43 | מאת:

יגאל שלום, לפי מיטב ידיעתי השפעת החימום על חומצות שומן אומגה 3 תלויה בסוג החימום ומשך החימום, אין נתונים מדוייקים בנושא. בברכה,