אקנה חריפה בפנים שלא מגיבה לרקואטן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

11/06/2004 | 15:09 | מאת: נדב

בני בן 18, וטופל לפני שנה ברקוטאן, עקב אקנה קשה בגב ובפנים. שנה לאחר הפסקת הרקואטן האקנה חזרה לפנים בלבד, אבל בחומרה רבה. איני מעוניין לטפל בו שוב ברקואטן. האם יש דרך אחרת, טבעית יותר, לטיפול בבעיה זו?

11/06/2004 | 19:24 | מאת: יואל שניאור-נטורופת

היי ק לאחר ראיון עומק ניתן להתיחס ביתר רצינות למצבו האישי. אני הייתי מתחיל כדבר ראשון לעבוד על ניקוי כבד, איזון הורמונלי ובפן הרגשי על הדימוי העצמי. האמצעים העומדים לטיפול יכולים לבוא מצמחי מרפא, תוספי מזון שונים, פרחי באך, הומאופטיה וכדבר ראשון שינויי תזונה!. בבריאות טובה!

14/06/2004 | 23:30 | מאת: רונית ענבר

נדב שלום, כדאי להפנות את שאלתך לפורום העוסק בבעיות עור. רונית ענבר

24/06/2004 | 18:00 | מאת: דליה ודוד הבריאות הט

מישחת מי מזור אוצר הטבע הפתרון היעיל ביותר מינסיון קליני בבעיות אקנה חריפה ובכול הבעיות הזיהומיות שלא מגיבים לתרופות לקבלת פרטים שלך אימייל וקבל דף מידע