גאוט

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

04/01/2004 | 09:51 | מאת: מירי

שלום! רופא המשפחה שלנו יעץ לבעלי להפחית ולצמצם אכילת בשר בקר (בין היתר). האם בשר לא כשר (חזיר) נכלל בבבשר זה? תודה מראש,מירי

05/01/2004 | 22:46 | מאת: רונית ענבר

מירי שלום, בדיאטה דלת פורינים, המתאימה לסובלים מגאוט יש להגביל את צריכת הבשר, גם בשר לבן נכלל במסגרת מגבלה זו ( ועוד מזונות נוספים...). בנוסף לדיאטה יש להקפיד על השגת משקל גוף נאות ועל שתיה מרובה. רונית ענבר

06/01/2004 | 08:41 | מאת: מירי

רונית שלום! אני מודה לך על תשובתך המהירה. סליחה על הבורות,אבל מה זה דיאטה דלת פורינים? בנושא התזונה לסובלים מגאוט אנו ממש מבולבלים, משום שכל פעם אנחנו שומעים דברים שונים. מה לדעתך התזונה היעילה ביותר על מנת להוריד את רמת החומצה האורית בדם? תודה מקרב לב,מירי