אומגה 3 /שמן דגים
דיון מתוך פורום תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין
למה משמש אומגה 3? מה החיוניות של אומגה 3?
לקריאה נוספת והעמקה
כנרת שלום, מקורם בעיקר מדגי ים צפוניים כגון: סלמון, מקרל, הרינג ועוד. חומצות שומן מסוג אומגה 3 מקושרות בעיקר עם הפחתת רמות טריגליצרידים והסיכון למחלות לב וכלי דם. נחקרות ומקושרות גם עם מחלות נוספות כגון: מחלות מעי דלקתיות,תסמונות אוטואימוניות ועוד. לגבי חימום - פגיעה מועטה מחימום ( תלוי גם בסוג ומשך החימום). בברכה, רונית ענבר
יש המלצות על שמן דגים ספציפי ? או מוצר ספציפי ? הבנתי שקיימים הבדלים מהותיים בינהם תודה יוסי