אומגה 3 /שמן דגים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

10/06/2004 | 21:55 | מאת: כנרת

למה משמש אומגה 3? מה החיוניות של אומגה 3?

14/06/2004 | 23:18 | מאת:

כנרת שלום, מקורם בעיקר מדגי ים צפוניים כגון: סלמון, מקרל, הרינג ועוד. חומצות שומן מסוג אומגה 3 מקושרות בעיקר עם הפחתת רמות טריגליצרידים והסיכון למחלות לב וכלי דם. נחקרות ומקושרות גם עם מחלות נוספות כגון: מחלות מעי דלקתיות,תסמונות אוטואימוניות ועוד. לגבי חימום - פגיעה מועטה מחימום ( תלוי גם בסוג ומשך החימום). בברכה, רונית ענבר

14/07/2004 | 13:12 | מאת: יוסי

יש המלצות על שמן דגים ספציפי ? או מוצר ספציפי ? הבנתי שקיימים הבדלים מהותיים בינהם תודה יוסי