אומגה 3 . האם עמיד בחימום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

10/06/2004 | 17:05 | מאת: יגאל

אבקש הבהרה בקשר לעמידות של אומגה 3 בחום מעל 140 מעלות, אם אכן אינו עמיד בחום זה אזי כל ההמלצות על צריכת דגי מים עמוקים מהצפון המכילים חומצת שומן זו אינה בגדר אפשרות מעשית. פרט לאכילתו בצורת סושי.

14/06/2004 | 13:23 | מאת: יגאל

אז כל המומחים לא מסוגלים לענות על שאלה כל כך בסיסית. מה שמעלה את האפשרות שכל ההמלצות לאכול דגים מתנפצות למול האפשרות שאומגה 3 מאבד מערכו התזונתי בחימום , איך המומחים ממליצים לאכול את הדג ? אם לא בתנור או במחבת ? כל אפשרות דורשת חימום.