כתמי עור

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

02/06/2004 | 16:07 | מאת: גיל

שלום, ברצוני להתייעץ .לפני כלמעלה משנה הופיע לי כתם בפנים. צבעו לבן והוא קטן ועגול. מיקומו מתחת לעין וקצת מעל הלחי. הדבר מטריד אותי אסתטית. שלא כמרבית כתמי הפיגמנטציה הכהים, אצלי הכתם לבן (בהיר). רופא עור אמר לי שהתופעה נקראת "בהרת העור" ושאין מה לעשות בעניין. עד כמה שידוע לי "בהרת" היא ויטיליגו לא? ולי אין בכלל כתמים נוספים בשום מקום למעט כתם זה. האם הוא נוצר כתוצאה מחשיפה לשמש? (למרות שאיני מרבה להיחשף). האם ניתן להסירו ואם כן איך? בתודה מראש.

03/06/2004 | 11:01 | מאת:

גיל שלום, פורום זה עוסק בויטמינים ומינרלים - את שאלתך יש להפנות לרופא עור. בברכה, רונית ענבר