ויטמינים של נוטרוניקס

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

02/06/2004 | 08:28 | מאת: דפנה

לפני מספר חודשים התחלתי לקחת ויטמינים ומינרלים של חברת נוטרוניקס הם גם לא יקרים וגם מעולים זה שיפר את מצב העייפות במיוחד לקחתי את הקורל קלציום לשיפור רמת הסידן חברה שלי המליצה לי על כך הקורל קלציום זה שיפר אצלה את בעית בריחת הסידן ניתן לראות את זה בבדיקות יש לחברה הזו מוצרים מעולים נוספים, הבעיה שכדי לקבל את המוצרים של החברה צריך להיות רשום כחבר בנוטרוניקס וזה מגיע מארה"ב כדי להשיג את המוצרים צריך להירשם אצל שולמית בטלפון 035790689 זה ממש שוה, במיוחד למי שלוקח מוצרי איכות דפנה

02/06/2004 | 23:45 | מאת: יואל שניאור-נטורופת

דפנה שלום! סתם לידיעתך, אין במוצרים האלו יתרון משמעותי ומדהים על מוצרים אחרים הקיימים כבר בארצינו, אלא רק הרווח למשווק או במקרה כאן הפירסום שלך וחברותייך.