צנטרום סילבר או אומגה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

31/05/2004 | 12:41 | מאת: רות

מזה 3 שנים אני מקבלת תוסף צנטרום סילבר, אני בת 60, לאחרונה הרוקח המליץ על אומגה מה עדיף? תודה

31/05/2004 | 18:34 | מאת: יואל שניאור-נטורופת

היי כנראה את מדברת על מותג אומגה של חב' אלטמן. אם כן אז אמליץ לך עליו מכמה סיבות: הוא עשיר יותר והכמות של הוןיט' והמינראלים היא יותר נכונה, הוא מכיל גם גינקו הידוע כיעיל לזיכרון, קצת גינסנג, אגב, שאינו מעלה ל"ד והוא מחזק, יש גם לוטאין החיוני לשמירת העיניים וקצת מאוד Q10 כחומר למניעה ולא לטיפול, המולטי הינו קל לבליעה - כמוסה רכה והכי חשוב על בסיס טבעי בניגוד לצנטרום שהינו סינטטי, והמינונים שם לא משהו. נכון, יש הבדל משמעותי במחיר אבל אווה לנסות. בבריאות טובה!