שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

30/05/2004 | 14:24 | מאת: אלמוני

שלום לך האם בשמרי בירה יש אבץ וויטמינים מקבוצת B היכן משיגים שמרי בירה ומה כמות מומלצת לקחת ביום ועוד שאלה כדי לקבל מינון של 8 מג אבץ ביום מה אפשר לאכול וכמה כדי לקבל מינון זה בתודה

02/06/2004 | 10:37 | מאת:

שלום רב, צריכת האבץ המומלצת לגברים מעל גיל 14 הינה 11 מ"ג ליום ולנשים מעל גיל 19 8 מ"ג ליום. מזונות עשירים באבץ הינם בשרים, עופות, פרות ים, אגוזים ועוד. שמרי בירה מכילים ויטמיני B. בברכה, רונית ענבר