אנטיביוטיקה וויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

30/05/2004 | 09:07 | מאת: נילי

אני בת 52, שוחררתי מבי"ח אחרי אשפוז בעקבות rul pneumonia. עלי להמשיך בטיפול תרופתי: augmentin 500X3 rulid 300X2 עד להשלמת 10 ימי טיפול אנטיביוטי. האם ואילו ויטמינים עלי לקחת כדי למנוע תופעות לוואי? תודה.

30/05/2004 | 14:14 | מאת:

נילי שלום, אנטיביוטיקה עלולה לפגוע בפלורה הטבעית של המעיים על מנת לצמצם את הפגיעה מומלץ לשלב תוסף אצידופולוס ( לא ביחד עם האנטיביוטיקה). בברכה, רונית ענבר