השפעת מיקרוגל על מזון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

21/05/2004 | 12:44 | מאת: גיא

רונית שלום, קיבלתי המלצה מנטורופטית שלא לחמם אוכל במיקרוגל כי זה פוגע במבנה הביומולקולרי של המזון. האם התשובה שלך לגבי ויטמינים תקפה למזון בכלל?

22/05/2004 | 22:40 | מאת:

גיא שלום, תשובתי מה 26/4 מסבירה באופן כללי על חימום מזון במיקרו ורלוונטית למזונות שונים רונית ענבר

24/05/2004 | 22:56 | מאת: יואל שניאור-נטורופת

קרא את הלינק הבא: http://www.wddty.co.il/articals/microwave.html לבריאות!