בדיקת ויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

03/05/2004 | 16:51 | מאת: ערן

שלום. ברצוני לשאול האם ניתן לעשות בדיקת דם ל- ויטמין ,C,A,קופלקסB ,ועוד.

04/05/2004 | 11:56 | מאת: אורנה עצמון (במקום רונית ענבר)

ערן שלום, ניתן לעשות בדיקות לרמות ויטמינים שונים אך אלו אינן בדיקות שנעשות באופן רוטיני. רופא יכול לקבוע האם יש צורך בביצוע הבדיקה. בברכה, אורנה עצמון

03/06/2004 | 20:48 | מאת: מרים מאור

האם קימת בדיקת דם לזיהוי מחסור בויטמינים? אני מטפלת הוליסטית וזקוקה למידע זה לטובת אחת המטופלות. תודה אפשר גם לטלפון : 04-6486043 בשעות הערב