ויטמינים בירקות!

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

19/04/2004 | 10:19 | מאת: חן

היי רונית! בכל ערב אני מכינה לעצמי סלט ירקות ומאחר והוא גדול מידי מבחינה כמותית אני מעבירה 2 כוסות סלט לקופסת פלסטיק בכדי שיהיה לי למחרת לארוחת הבוקר בעבודה.הסלט אמנם חתוך אבל אני מתבלת אותו רק בסמוך לארוחה.האם הירקות מאבדים מחיוניותם? כנ"ל לגבי פומלה אני אוכלת חצי ואת החצי מניילנת ושמה במקרר האם הויטמינים נשארים? תודה על תשובה מהירה

21/04/2004 | 21:47 | מאת:

חן שלום, ירקות חתוכים המאוחסנים בכלי סגור בקירור למשך מספר שעות עשויים לאבד מעט מערכם התזונתי( כנ"ל לגבי פומלה). בברכה, רונית ענבר