ויטמין c

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

16/04/2004 | 08:55 | מאת: דיקלה

שלום! אמרו לי שויטמין סי מסייע בשמירה על המערכת החיסונית ושעודפים שלו יוצאים עם השתן. לפני שבוע התחלתי להשתמש בכדורי מציצה של ויטמין סי של אלטמן.מה יקרה עם בעוד מספר חודשים אפסיק את השימוש?אחרי שמרגילים את הגוף לויטמין איך משפיעה ההפסקה? אשמח להיענות תודה רבה

18/04/2004 | 15:06 | מאת:

דיקלה שלום, לקיחת ויטמין C אינה " הרגל", לקיחת ויטמין גורמת למילוי המאגרים בגוף. רב האולוסיה בישראל צורכת ויטמין C בכמות התואמת את ההמלצות. הקפידי על תזונה מאוזנת הכוללת מזונות מכל קבוצות המזון כגון: ירקות, פירות ועוד. בברכה, רונית ענבר

18/04/2004 | 22:51 | מאת: דיקלה

תודה לך