מגה גלופלקס

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

10/04/2004 | 04:30 | מאת: מאי

שלום לך וחג שמח! האם כדורי מגה גלופלקס משמינים?

10/04/2004 | 18:26 | מאת: shay eyal (נטורופט)

שלום מאי . מגה גלופלקס הוא תוסף תזונה אשר מיועד למצב שבו אין סחוס שמחבר בין מפרק למפרק וכתוצאה מן החיכוך יוצר כאב מחקרים גילו שהחומר גלוקוזמין שנמצא במגה גלופלקס עוזר בצורה מובהקת בחידוש הסחוס במפרק וכתוצאה מכך מונע את החיכוך והכאב בפורמולה של מגה גלופלקס ישנו גם החומר כונדרויטין וכמו כן ויטמין C ומנגן שעוזרים לגלוקוזמין להיספג טוב יותר . המגה גלופלקס לא משמין .אך רצוי בנוסף ללקיחת התוסף גם לבצע שינוי של תזונה שיכלול פחות חלבון מן החי ומוצרים שגורמים להצטברות חומצה על המפרק (מוצרי חלב )ולהרבות באכילת ירקות ירוקים אפשר גם לשתות כל בוקר מיץ עשב חיטה או מיץ כלורופיל שעוזר בניקוי הגוף ובמניעת טוקסיות של הגוף ,אכילת מזונות בעלי מרכיבים אנטי דלקתיים (זרעי פשתן ,דגי ים צפוני סלמון טונ ומקרל שמכילים חומצת שומן אומגה שלוש) , ולבצע כל יום הליכה למשך 45 דקות רצופות. בתודה ובריאות טובה שי

10/04/2004 | 18:48 | מאת: אבי

EVERFLEX אוורפלקס התחלתי לקחת את המוצר לפני כשנה וכאבים בברכיים שהציקו לי זמן רב מאד נעלמו. המוצר מכיל בנוסף לכונדריטין וגלוקוזמין גם הרפגו ,צמח אפריקאי הידוע בהשפעתו האנטי דלקטית החזקה ומשמש מזה שנים רבות לתמיכה במפרק ובריאותו.