חולשה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

06/04/2004 | 17:51 | מאת: ליאת

שלום. אני בת 26 ומרגישה עייפה במשך כל היום ללא קשר למספר שעות השינה? אלו ויטמינים/תוספים יוכלו לפתור את הבעיה?

06/04/2004 | 19:02 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

היי לא ציינת אם את צמחונית או בעיות ואורח חיים שונה. ( פעילות גופנית, עישון, מתחים, עבודה וכד') הצעתי היא כי תעשי בדיקות דם כולל פרופיל הורמונלי ורק אח"כ לחשוב על ויט' ומינראלים החסרים. בבריאות טובה!

07/04/2004 | 11:11 | מאת: סיון

בפורום זה קיימת מנהלת פעילה והיא אמונה על משוב ראשוני ואם בכלל אתה רשאי להשיב -זה משוב משני. אתה קופץ ודוחק את עצמייך למשוב עוד בטרם השיבה מנהלת הפורום. אם אתה כ"כ מוכשר קרוב לודאי שהנהלת דוקטורס היתה ממנה אותך למנהל פורום דבר אשר לבטח לא יקרה לנוכח דלות תשובותייךהפזורות בכל אתרי הרפואה האינטרנטים. סיון

07/04/2004 | 17:50 | מאת:

ליאת שלום, ישנם גורמים רבים העלולים לגרום לעייפות . כדאי להתיעץ עם רופא מטפל ולבדוק חסרים של ברזל, ויטמיןB12 ותפקודי בלוטת התריס. בברכה, רונית ענבר

19/04/2004 | 16:12 | מאת: ליאת

19/04/2004 | 16:14 | מאת: ליאת