קומדין + רוטס HR ......

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

04/04/2004 | 21:37 | מאת: אילן

אני נוטל מיזה כמה שנים כדורים לדילול הדם ( קומדין ) ......... שאלתי היא האם יש אפשרות ליטול גם כדורי רוטס HR ?????? והאם יש סיכון בזה ............ אודה לך על תגובתך

08/04/2004 | 15:46 | מאת:

אילן שלום, קומדין היא תרופה נוגדת קרישה, כשמשלבים במקביל תוספי מזון, יש לוודא שאינם מכילים מרכיבים אשר משפיעים על מנגנון קרישת הדם כמו ויטמין K. HR ROOTS לגברים לא מכיל ויטמין K אך בכל זאת כדאי להתייעץ עם רופא מטפל לפני תכילת השימוש. בברכת חג שמח רונית ענבר

08/04/2004 | 20:49 | מאת: אילן

האם רוטס HR משמין ?? בנוסף לחיזוק השורשים האם באיזשהוא שלב רוטס HR מצמיח שיער ???? אודה לך על תשובתך !!!!