Modulen

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

03/04/2004 | 13:12 | מאת: חיים

הנני חולה בקרוהן כרגע נמצא בהתקף ירדתי במשקל הומלץ לי להשתמש ב-M0dulen כתוסף מזון גם כדי לעלות במשקל -מה דעתך? מה השפעת ו על המחלה?

04/04/2004 | 09:37 | מאת:

חיים שלום, Modulen הינה פורמולה שפותחה במיוחד לטיפול בחולים במחלת קרוהן. הפורמולה מכילה מרכיבים אשר עשויים להפחית את התהליך הדלקתי ולהקל על התסמינים. לModulen נצפה יתרון ככלכלה בלעדית . מומלץ שהשימוש בפורמולה זו יהיה מלווה במעקב של רופא גסטרואנטרולוג ודיאטנית. בברכת חג שמח רונית ענבר