טריבמין

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

31/03/2004 | 22:51 | מאת: ש.

ערב טוב לרונית ענבר. ברצוני לשאול בקשה אם אפשר, האם לקיחת טריבמין באופן קבוע יכולה להזיק? אבקש אם אפשר שרק רונית תענה לי בקשה על שאלה זו. אודה לך מאוד, בברכה, ש.

01/04/2004 | 10:28 | מאת:

ש. שלום, בתסמונות כגון אלו הטיפול נתון בידי נורולוגים מומחים, אם ההמלצה ניתנה לך ע"י נורולוג המטפל בבנך עיקבי אחריה ואם יש לך שאלות פני אליו. אם ההמלצה ניתנה ע"י גורם אחר פני לייעוץ אצל נורולוג. בברכה, רונית ענבר