ויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

31/03/2004 | 21:24 | מאת: שאולי

שלום רב, בן 25, בעבר היתה לי נשירת שיער, אז קניתי בהמלצת הרוקח טבליות ויטמינים "רוטס HR", אני לא יודע עד כמה זה עזר, אבל הנשירה פחתה משמעותית (הבנתי שנשירה של עד 60 שערות ביום עדיין נחשב בריא). השאלה שלי היא האם אני יכול להמשיך ליטול טבליות אלו כתוסף ויטמין או שזה יכול להביא לתופעות לוואי לא רצויות כמו גידול שערות במקומות לא כ"כ רצויים . תודה מראש

15/04/2004 | 13:57 | מאת: דן

מישהו יכול לענות על השאלה שלו?