גינסינג קוריאני

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

30/03/2004 | 16:04 | מאת: נתי

שלום רב !! אני נוטל גינסינג קוריאני וכן ויטמין e (evitol וויטמין סי. את הגינסינג אני לוקח בסביבות 3 חודשים והשאר בסביבות 5 שבועות. שאלתי: בזמן האירון הזיעה שלי נורא מסריחה למרות שימוש בכל מני תכשירים. האם יש קשר לנטילת תוספים אלו????? תודה מראש.............

30/03/2004 | 22:27 | מאת: נבו מליק - נטורופת

בספרות לא מדווח על תופעת לוואי של התכשירים שציינת. מקורות אחרים לריח חריף הם תזונה מתובלת מדי , תפקודי כליות לא שגרתיים , עומס על הלבלב. אניממליץ לך להיוועץ עם איש מקצוע ולערוך ראיון אישי. הרבה בריאות וחג שמח.

04/04/2004 | 09:37 | מאת: נתי