טריבמין

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

30/03/2004 | 07:45 | מאת: ש.

בוקר טוב לרונית ענבר. בני בן ה- 15 קיבל טריבמין לנוירופתיה: "שארקו מארי טוט". אני אישית לא בעד ויטמינים סינתתיים מה גם שיש לטריבמין קצת תופעות לואי. עלי לציין כי בדיקות הדם של הילד תקינות לחלוטין כולל מערך הויטמינים שלו בגוף אך בכל זאת הוחלט לתת לו טריבמין. האם אפשר לתת לו בנפרד כל אחד מהויטמינים הללו בצורה טבעית בכמוסות או שעלי בכל זאת לתת לו טריבמין למרות שאני קצת חוששת? אודה לך מכל הלב על תשובתך. בברכה, ש.

30/03/2004 | 10:10 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

היי טריבמין הינו כדור המכיל מס' ויט' מקבוצת ה- B , יש לציין רק 3 סוגים. אין מניעה כי תעברי למשהו טבעי - קומפלקס B המכיל יותר סוגים וניתן יהיה לעלות במינון, העודפים נשטפים בשתן (ולכן השתן הראשון אחרי הנטילה הינו צהוב - כהה). מעבר לויט' הנ"ל ניתן להוסיף אלמנטים אחרים וזאת רק לאחר ראיון עומק וקבלת נתונים נוספים. בבריאות טובה!