חלבונים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

27/12/2003 | 23:07 | מאת: ערן

שלום רב אני בן 40 עברתי ארוע לב קל לפני 10 חודשים כיום מתאמן 4 פעמים בשבוע כולל תרגילי כוח לוקח תרופות כגון נורמיטן, טריקרדיה,אספירין וסימוביל 10 מג האם לקיחת חלבון WHEY מותרת לי ?

28/12/2003 | 23:49 | מאת:

ערן שלום, חסרים לי נתונים לגבי מצבך הבריאותי, הרגלי התזונה שלך, משקל ועוד. באופן כללי, העמסת חלבון איננה רצויה ועלולה במצבים בריאותיים מסויימים להיות מזיקה בכך שיוצרת עומס נוסף על הכליות . בגלל מכלול הבעיות הבריאותיות שאתה מציין, אני ממליצה לפנות לדיאטנית לצורך קבלת הדרכה מפורטת. רונית ענבר

29/12/2003 | 23:36 | מאת: ערן

שלום רב ותודה, אני הן 40 ,1.83 מטר גובה, 88 ק"ג לאחר דיאטה של 11 ק"ג שומר על תזונה נכונה כפי שקבלתי בדיאטה כ 1500 עד 2000 קלוריות ביום בוקר: ירקות,כוס חלב רזה עם ברנפלקס או קואקר עם חלב רזה , 100 גרם גבינה רזה ו 2 פרוסות לחם קל 10:00 חטיף אנרגי או פרי צהריים: 10 כפות אורז ו 2 שיפודי פרגית או פסטה ו עוף אחהצ: חטיף ערב: 2 פרוסות לחם קל ו 2\1 קופסא טונה או 2 פרוסות נקניק דל או ביצה וגבינה + ירקות 2 ליטר מים ביום מדי פעם אגוזים 10 יחידות זה בערך התפריט כיום מצב בריאותי תקין לאחר בדיקות מקיפות.