תוספי מזון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

26/03/2004 | 19:42 | מאת: בן גת

למנהלת הפורום שלום רב, אל מי אפשר להפנות שאלות בנושא "תוספי מזון" לטיפול בבעיות בריאות. אני משתמש בנוסף לתרופות, גם בתוספי מזון של חברות שונות. ידוע לי שה-FDA לא מאשר את רוב תוספי המזון הנמצאים בשוק. מצד שני ישנם רופאים (לא מטפלים) שממליצים על שימוש בתוספי המזון בנוסף לאוכל ופעילות גופנית. אם שאלתי לא במסגרת פורום זה האם תוכלי לכוון אותי לכתובת הנכונה?

27/03/2004 | 19:03 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

היי כאן הוא המקום לשאול, בכל מקרה, קח בערבון מוגבל את ההתיחסות, היות ואין אפשרות לבצע תחקיר - ראיון מלא דרך הרשת ולהסיק מסקנות ללא כל הפרטים עלייך ויש כאלה המון, מעבר למה שאתה חושב. המלצתי היא כי תפנה לאיש מקצוע ורק אחרי ראיון עומק מקיף להתיחס ביתר רצינות למצבך האינדוודואלי כולל התיחסות לאינטרקציות בין ויטמינים ומינראלים וצמחי מרפא לתרופות שיהנך לוקח! בבריאות טובה!

29/03/2004 | 13:40 | מאת:

שלום רב, השאלה כללית מדי לאלו תוספי מזון אתה מתכוון? רונית ענבר