יואל שניאור אתה מתיש!!!!

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

23/03/2004 | 23:50 | מאת: דודו

תשובותיך מתישות , אתה סתם מתחכם. די , תוריד קצת מהפוזה חביבי... תודה.

23/03/2004 | 23:57 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

דודו, שלום! עם כל הכבוד לך האם רוית עונה יותר טוב וחכם? מהיר? יעיל? מה אתה אומר?

24/03/2004 | 12:20 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

דודו שלום! לא ראיתי אותך עונה לשאלות הקוראים, מפגין ידע, אכפתיות..... אגב, הפורומים נועדו לתת במה לכל האנשים אם בעצות , רעיונות, הערות - כולל שלך, הארות, מחשבות, דיון פורה, מעמיק, מקצועי, מעשיר. וכמובן ראיתי את המגמה שלך במקומות נוספים, לפחות אתה עוקב, קורא, ומביע את כעסך, או שמא דאגתך לרבים, והלוואי שירבו כמוך! ועוד משהו קטן, שים לב להודעות כאן בפורום, אפילו יש כאלה שמעיזים להגיד את המילה כ"כ לא נימוסית ולא ישראלית: " ת ו ד ה "!! ודבר אחרון שכרגע עולה לי, אם אתה מהתחום המקצועי הן כדיאטן או כעוסק ברפואה המשלימה, תביא עוד כותבים , משיבים, ודע לך כי לתת תשובות דרך הרשת הוא אתגר גדול, היות והראיה ההוליסטית היא אחרת, אין כאן ספרים ומרשמים, יש פה אנשים, אינדוודואליות, רגש-נפש, גוף, הגיון, שכל, ולא תמיד ניתנים כל הפרטים ובכך מונעים תשובה מפורטת יותר שאתה בטח תקרא לעומק, כמו שבראיון עומק מעמיק אצל מטפל יש חשיבות רבה גם להבעת הפנים, שפת הגוף, הבכי, הדמעות וכמובן החיוך. שיהיה לך יום מקסים!!! http://www.metaplim.co.il/a.asp?b=219

24/03/2004 | 19:11 | מאת: נבו מליק - נטורופת

יואל באמת נותן מעצמו והרבה. אז נכון , לעיתים תשובותיו מורכבות ומיוחדות אבל אתה צריך להיות באמת אדם צר אופקים על שאתה כובל מול אדם שנותן מעצמו ומזמנו . אנא - מנע מאיתנו את חוכמותיך .

26/03/2004 | 11:40 | מאת: יואל שניעאור - נטורופת

היי שמא היתה זאת "הופעה" לצורך רישום או אולי ..... בכל מקרה, שיהיה לך סופשבוע נעים, חם ופורה! אגב, נבו, אין כמוך בעולם! - מפרגן, תומך, מעודד, אכפתי, מתעניין, אוהב, מעריך, מוכיר והיד נטויה.......