חומצה פולית

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

23/03/2004 | 21:13 | מאת: יערה

שלום רב, התחלתי לקחת חומצה פולית (לקראת הריון) ומאז סובלת מעצירות. מה לעשות ??

23/03/2004 | 21:45 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

היי לא ציינת מינון של הנטילה, מאיזה חברה, יש אופציה לעבור לחברה אחרת או לעשות הפסקה של כמה ימים ולחזור לקחת שוב ואם המצב חוזר יש לשקול למעבר של נטילה בצורה אחרת. לא ציינת אם את לוקחת כדורים נוספים כגון: ברזל או תרופות אחרות! בבריאות טובה! http://www.solgar.co.il/med/yoelnd/index.html

25/03/2004 | 15:06 | מאת:

יערה שלום, המינון המומלץ לקראת הריון הוא 400 מיקרוגרם. נסי לעבור לתכשיר של חברה אחרת. בברכה, רונית ענבר