טיפול בצלקת במצח עקב נפילה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

23/03/2004 | 13:33 | מאת: ענת

שלום רב אודה על עזרתכם. נפלתי ונחבלתי בפנים, עקב כך נעשה לי תפר במצח, אשר כבר הוצא. התפר מחלים ונראה טוב. המליצו לי למרוח שמן של ויטמין e, האם נכון הדבר, ואם כן, איזה סוג איזה ריכוז ומה המינון? בתודה מראש ענת

23/03/2004 | 16:45 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

היי הטיפול יכלול שמן נבט חיטה המכיל ריכוז גבוה של ויט' E והנמצא בכל בית מרקחת או טבע. בנוסף תוכלי להוסיף גם שמן לבנדר - אזוביון או ישירות או מהול ולמרוח. לשים ביד קצת שמן נבט חיטה ולהוסיף 2 - 3 טיפות, לערבב ולמרוח - זאת צורת המהילה. אפשר משחת רסקיו, טראומיל ואחרים..... בבריאות טובה! http://www.solgar.co.il/med/yoelnd/index.html

25/03/2004 | 11:30 | מאת:

ענת שלום, ויטמין E יכל להשפיע על העור גם במריחה חיצונית, בריפוי צלקות יש חשיבות לסוג העור, גוון ולמידת החשיפה לשמש. בברכה, רונית ענבר