ויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

23/03/2004 | 11:55 | מאת: ולדה שפירא

שלום רציתי לדעת איך לוקחים נכון את הויטמינים: בבוקר או בערב, לפני אוכל או אחרי אוכל? תוד מראש על התשובה

23/03/2004 | 12:49 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

היי איזה ויטמינים? מולטי? מה? אם מדובר במולטי ויטמין פשוט, עדיף בבוקר או בצהריים עם האוכל, הסיבה שלא בלילה היא כי יש הטוענים כי חלק מהיטמינים יכולים דווקא לעורר, אולם, תלוי באדם עצמו. אגב, יש מולטי עם תוספות של צמחי מרפא, Q10 ואז הסיפור קצת שונה! בבריאות טובה ושלמה!

23/03/2004 | 21:05 | מאת: ולדה שפירא

שלום אני מאוד מודה לך על התשובה. ויטמינים שאני לוקחת זה Quantum - מולטיויטמינים ומינרלים - מועשר בנוגדי חמצון ובויטמיני B. ויש לי עוד שאלה: בעלי לקח גם אותם ויטמינים וביומיים הראשונים התחיל להרגיש אי נעימות בבטן. למה זה יכול להיות קשור? תודה מראש