עין "רוטטת"

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

22/03/2004 | 17:58 | מאת: ליאור

שלום . אתמול (וגם היום , לעיתים) , עין שמאל שלי "רוטטת" - היא "ממצמצת" באופן בלתי רצוני . האם תופעה זו מצביעה על חוסר בויטמין מסויים / מספר ויטמינים ? אם כן , אילו ויטמינים ? בברכה , ליאור .

22/03/2004 | 21:56 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

היי האם מדובר באישון או בעפעף? שכאילו "נתפס". בכל מקרה, כנראה מדובר בתופעה הקוראת בעיקר במצבי מתח - לחץ. אז כמו שאומרים: תירגע" - סתם. נטילת קומפלקס של ויטמיני B בשילוב עם ויט' C יועל לסייע בהשלמה - שחיקה של הויטמינים האלו החשובים מאוד בזמן סטרס., אגב, יש פורמולות כאלו ואין צורך ב- 2 סוגי כדורים. בכל מקרה, גם מומלצת בדיקת רופא עיניים או נירולוג. בבריאות טובה!

25/03/2004 | 11:27 | מאת:

ליאור שלום, אם הינך סובל באופן קבוע מרטט בעין פנה לרופא. לא ידוע לי קשר בין תופעה זו לרכיב תזונה. בברכה, רונית ענבר